VI Premi Nova Cultura del Territori

El VI premi Nova Cultura del Territori, de caràcter bienal, l’atorguen la Asociación de Geógrafos Españoles i el Colegio de Geógrafos a persones i entitats que contribueixin a una gestió del territori basada en la sostenibilitat, l’eficiència econòmica i l’equitat social.

El guardó reconeix les persones, entitats i institucions que contribueixen a impulsar una ordenació i gestió del territori basada en la sostenibilitat, l’eficiència econòmica i l’equitat social. Així, la Asociación i el Colegio de Geógrafos han tingut en compte els “valors de defensa, respecte i actuació prudent, racional i sensata sobre el territori” de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

L’acte d’entrega dels premi (vídeo), presidit per María Zúñiga (presidenta del Colegio de Geógrafos) i Jorge Olcina (president de la Asociación de Geógrafos Españoles), es va portar a terme a la Corrala de la Universitat Autònoma de Madrid el 30 de maig de 2019. Va presentar a l’Observatori Joan Nogué, exdirector de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

DSC03323

Entrades recents