Captura de pantalla 2018-08-18 a les 12.15.41

ContraPresentació

ContraPresentació (24 de març de 2018) va presentar el llibre de Joan Nogué, Catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona (UdG), titulat Paesaggio, territorio, società civile. Il senso del luogo nel contemporaneo (Libria, 2017)

Podem contribuir conceptualment a la presentació d’un llibre sense haver-lo llegit abans? Podem expandir el seu relat? El llibre parteix del paisatge com un bé comú, com una expressió dels canvis de la societat en cada època, i com un concepte cultural fonamental a partir del qual reflexionar sobre el sentit del lloc o sobre l’experiència polisensorial i emocional dels espais. Els convidats van vincular col·lectivament imatges i fragments del llibre prèviament seleccionats, i van inspirar a en Joan Nogué a una manera diferent d’apropar-s’hi.

ContraPresentacio2ContraPresentacio3ContraPresentacio4ContraPresentacio5

– – –

Contrallum, projecte compartit amb Clàudia Misteli, és un espai viu i participat obert a la reflexió sobre temes relacionats amb la societat, la cultura, l’art i el país. A Contrallum cada sessió té un format únic i està dissenyat amb cura en funció de la temàtica que es tracta. Els convidats són l’epicentre, sempre un grup divers de vint persones. Contrallum busca maneres pròpies de generar coneixement, idees, moviment i connexions.

Entrades recents